Balaton-átevezés 2020

Nevezés

Információk a részvételről

Online előnevezés

Online nevezést, 2020. augusztus 14-én 22:00-ig a www.balatonatevezes.hu oldalon található linkre kattintva lehet leadni.

Kérjük, hogy a nevezési felületen megadott instrukciókat követve adja le a nevezést, melynek legfontosabb részleteit az alábbiakban olvashatja:

Nevezés most!

Helyszíni nevezés

Helyszíni nevezésre az eseményt megelőző napon 12:00-17:00 óra között, vagy a rendezvény napján 6:30-11:00 között van lehetőség.   Helyszíni nevezést a nevezési lap, a személyes regisztrációs lap és a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltésével lehet kezdeményezni. A nevezés, a nevezési díj befizetésével válik érvényessé.

Helyszíni nevezés dokumentumok:

Helyszíni nevezés kisokos
Helyszíni nevezési lap
Felelősségvállalási nyilatkozat
Szülői beleegyező nyilatkozat 18 éven aluliak részére
Csoportvezetői nyilatkozat

Nevezési díjak

Felnőtt 14 év alatt
Online előnevezés 6 900 Ft / fő 4 900 Ft / fő
Helyszíni nevezés 9 000 Ft / fő 8 000 Ft / fő

A nevezési díj az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza

Nevezés most!

Rajtszámátvétel (online nevezetteknek)

Lehetőség van az eseményt megelőző napon 2020. augusztus 15-én (esőnap esetén augusztus 21-én, illetve 28-án) 12:00-17:00 között a helyszínen benevezni, vagy online nevezés esetén a karszalagot és a rajtszámot átvenni. Többszemélyes hajó esetén rajtszámátvételre csak az egység kapitánya jogosult. Helyszíni nevezés esetében a nevezés feltétele az egység MINDEN tagjának aláírt felelősségvállalási nyilatkozata. Minden esetben a Kapitány felelőssége, hogy az átvett karszalagokat a rajtnál az egység minden tagja viselje. Az elvesztett karszalagot nem áll módunkban pótolni.

Lehetőség van arra, hogy ne az egység kapitánya vegye át a rajtszámot és a karszalagokat. Ennek feltétele, hogy a Kapitány, a rendszerben regisztrált email címéről a balatonatevezes@mkksz.hu email címre 2020. augusztus 14. 22:00 óráig elküldött emailben megnevezze a rajtszám átvételére jogosult személyt ÉS a nevezett személy a rendszer által kiállított nevezési lapot a helyszínen bemutassa.