Balaton-átevezés 2019

3. sz közlemény – A helyszín megközelítéséről

Felhívjuk a figyelmet, hogy a helyszín autóval nehezen megközelíthető, csak minimális parkolóhely áll rendelkezésre, így kérjük, az alábbi lehetőségekkel éljetek:

1. Előnevezés és hajódepó

Már július 5-én, pénteken 12.00-18.00 között lehetőség van rajtszám-átvételre. A rajtszámos hajókat ingyenesen megőrizzük másnap 8.50-ig, így az Átevezésre csak oda kell sétálnotok. Kérjük, hogy a hajóban szereléket, felszerelést, lapátot ne hagyjatok.

2. Szerelvénnyel, vontával, sárkányhajóval érkezők:

Kérjük, igényeljetek behajtási és parkolási engedélyt (július 4-ig), hogy a hajóitokkal a rendezvényterületre be tudjatok állni. A rendszámotok ezt követően kerül leadásra a beengedő pontnál. Figyelem! Érvényes behajtási engedélyt csak szerelvénnyel, vontával, sárkányhajóval érkezők kaphatnak!

Behajtási Engedély Igénylés

3. Vízen érkezés

A Kodály Zoltán utcában a Port Lacaj kikötő melletti területen – amennyiben online előneveztetek – lehetőség van parkolásra kinyomtatott felelősségvállalási nyilatkozattal. (annak igazolására, hogy neveztél). Itt lehetőség van vízre szállni és a vízen megközelíteni a területet, vagy egy 10 perces sétával elérhető a rendezvényterület (900méter).

Kérjük, a vízen vigyázzatok a hajózási útvonal (móló kijárat) keresztezésekor.

Felhívjuk a figyelmet, hogy vízen érkezéskor a rajtszámért, regisztrációért ugyanúgy ki kell szállni.

Jó evezést kívánnak a szervezők