Balaton-átevezés 2019

1. sz. Közlemény – A nevezésről

A Balaton Átevezés online nevezési rendszere 2019. július 4-én 22.00 órakor lezár. Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy az online nevezés a bankkártyás fizetéssel válik érvényessé.

Kérjük, mindenki győződjön meg arról, hogy a fenti időpontig a nevezését lezárta, kifizette. Ezután az időpont után csak helyszíni nevezést tudunk elfogadni.

Crew csere

Crew cserére előzetesen az online felületen van csak lehetőség. A helyszínen kizárólag a helyszíni nevezési díj különbözet megfizetésével lehet a hajóban legénységi tagot cserélni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a hajóban csak olyan személy ülhet, aki leadott Felelősségvállalási Nyilatkozattal rendelkezik.

Ötpróbás Nevezés

Aki az Ötpróbánál nevezett és így az Ötpróbás Sárkányhajóval vesz részt a versenyen kérjük, hogy a bejáratnál jobbra az ÖTPRÓBÁS SÁTORNÁL regisztráljon és vegye át a karszalagját!

Helyszíni Nevezés

Kérjük, hogy helyszíni nevezésre lehetőleg mindenki kitöltött Nevezési Lappal és Felelősségvállalási Nyilatkozattal érkezzen. (Itt elérhető: http://balatonatevezes.hu/dokumentumtar/)

Kérjük, hogyha előzetesen nem kerültek kitöltésre a dokumentumok, akkor a helyszíni nevezésnél az alábbiak szerint járjatok el:

  1. Az egység kapitánya kitölti a “Nevezési Lap”-ot
  2. Minden hajóban ülő kitölti és aláírja a felelősségvállalási nyilatkozatát (Kapitány is)
  3. A Kapitány odamegy a “HELYSZÍNI NEVEZÉS” pulthoz
  4. Leadja a Nevezési Lapot és a Felelősségvállalási nyilatkozatokat
  5. A Kapitány kifizeti az egység nevezési díját
  6. A Kapitány felveszi az egység rajtszámát, minden hajóban ülőnek két darab karszalagját
  7. A Kapitány felragasztja a hajóra a rajtszámot (lehetőleg a két oldalra)
  8. Az egység vízre száll.

Jó evezést kívánnak a szervezők!