Balaton-átevezés 2020

Megközelítés

Helyszín

Fonyódi Kutyás Strand
Balatoni Vízirendészet Fonyódi Rendőrőrsének épülete mellett
8640 Fonyód, Vitorlás utca 2.
GPS: 46°44’56.63″É; 17°33’9.03″K

A rendezvény területe a Balatoni Vízirendészet Fonyódi Rendőrőrsének épülete (8640 Fonyód, Vitorlás utca 2.) mellett található illetve a helyszín mellett található Fonyódi kutyás strand. A 7-es útról lehajtás a partra a Fonyódi Hajókikötő vonalába eső vasúti átjárónál.

Parkolás, behajtás

A rendezvényterület problémás megközelítése miatt javasoljuk a gyalog, vagy vízen történő megközelítést. A helyszíntől kb. 12 perc sétára található parkoló használatára a kinyomtatott nevezési lappal van lehetőségük a versenyzőknek. Ebben a parkolóban lehetőség van a hajók egyéni vízrebocsátására is.

Érkezés vontával, utánfutóval, sárkányhajók szállítása

A sárkányhajóval indulóknak, illetve a vontával, utánfutóval érkezők számára korlátozott számban parkolóhelyek érhetőek el a rendezvényterületen. Behajtási engedély igényléséhez a parkolási űrlapot kérjük kitölteni.

A rendezvény melletti parkolóhelyek megteltek, kérjük használja a mellékelt térképen feltüntetett parkolási lehetőségeket!

Megközelítés a víz felől

Lehetőség van a rendezvényre a vízen érkezni, azonban az eseményen való részvétel ebben az esetben regisztrációhoz (rajtszám, karszalag) kötött. A távnak regisztráció nélkül nekiindulókat a vízirendőrség visszafordítja.